Lejeboliger Næstved - viser nu ledige lejligheder nær Næstved

Find lejebolig i Næstved

Her på siden kan du få et overblik over dine muligheder for at finde lejebolig i Næstved.

Næstved er en by i rivende udvikling. Det kan eksempelvis ses igennem byens boligprojekter. Et af disse er det projekt som kaldes ”Klosteret”, da det er en klosterbygning fra 1975 som nu renoveres og kommer til at huse 33 boliger.

Leder du efter lejebolig, har du mange muligheder, når du søger i Næstved. Med den skønne udsigt til Karrebækmindes Bugt og en store variation i boligernes prisklasser, er der noget for enhver i denne skønne by I Sydsjællands sydlige region.

Lejemål fundet: 32

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Næstved?

Lige nu har vi 32 ledige lejeboliger i Næstved på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Næstved?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Næstved har husleje fra 0 til 14000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Næstved?

I Næstved har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Næstved? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Næstved, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Find lejebolig i Næstved og bo i en historisk by

Næstved er Sjællands femtestørste by, og den huser over 63.000 indbyggere. Byen blev grundlagt helt tilbage i 1135, og den fungerede i mange år derefter som købstad, da den ligger nær Susåens udløb. Næstved, som også kaldes for Sydsjællands hovedby, betragtes i dag som en vigtig handels- og industriby. Byen fungerer desuden som jernbaneknudepunkt mellem København og Nykøbing Falster og har mange forskellige togforbindelser til andre byer rundt omkring på Sjælland.

Er du vild med historie, arkitektur og arkæologi, så er Næstved en rigtig interessant by at bo i. Den er rig på arkitektur fra middelalderen, og så er der et stort udvalg af museer. Nogle af nordens ældste fund er gjort i Næstved, og de dateres helt tilbage til jernalderen, hvor man ved, at der boede mennesker i byen, før den fik sit nutidige navn.

Med en lejlighed i Næstved bor du tæt på det meste

Da der ikke er lige så stor rift om lejeboligerne i Næstved som der er i København, er priserne også proportionelt lavere. Derfor vil det være nemmere for dig at finde en billig lejebolig i Næstved, uanset om du er på udkig efter en lejlighed til dig selv eller en villa eller en gård til dig og din familie. Samtidigt vil du bo tæt på de mange faciliteter, som Næstved har at byde på, som for eksempel ungdoms- og voksenuddannelser samt sportsklubber, der har et bredt udvalg indenfor forskellige idrætsgrene.

Næstved har også sit eget stadion med over 2000 siddepladser, som er hjemsted for byens fodboldklub. I 2015 slog Næstved Arena dørene op og blev dermed den største multihal på Sjælland udenfor København. Arenaen kan rumme over 7000 gæster og er jævnligt venue for store koncerter, stand-up comedy shows, musicals og andre kulturelle indslag.

Der er altså rige muligheder for spændende og underholdende oplevelser rundt om hjørnet, hvis du vælger at bosætte dig i Næstved. Grøn Koncert afholdes også i Næstved, og så er der ikke langt til BonBon-Land, som ligger i Holme-Olstrup i Næstved kommune. En kulturel familieudflugt kunne også bestå af et besøg på Gavnø Slot, som ligger på øen Gavnø i Næstved kommune.

Som en bonus er Næstved stationsby for InnerCityExpress og Eurocity-toget. Det betyder, at du kan tage direkte fra Næstved til Berlin eller Hamborg — så bliver det næsten ikke nemmere at tage en forlænget weekend i udlandet.

Kom tæt på naturen med en lejebolig i Næstveds forstæder

Rundt om Næstved ligger der mange små satellitbyer, som byder på velfungerende lokalsamfund, tætte fællesskaber og ikke mindst smukke naturomgivelser. Næstved er nemlig omgivet af flere skove, blandt andet Fruens Plantage mod syd og Klosterskoven vest for byen. En lejlighed i lokalsamfundene vest for Næstved, som Fuglebjerg og omegn, vil være perfekt til dig, der ønsker mere albuerum og længere afstand til dine nærmeste naboer. Herudover findes der andre småbyer i kommunen såsom Fensmark, Herlufmagle, Hyllinge, Tappernøje, Glumsø og Gelsted. Fælles for alle lokalsamfundene er, at de udvikler sig med hastige skridt og tager sig godt af sine borgere.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin