Lejeboliger Horsens - viser nu ledige lejligheder nær Horsens

Lejemål fundet: 497

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Horsens?

Lige nu har vi 497 ledige lejeboliger i Horsens på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Horsens?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Horsens har husleje fra 0 til 14500.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Horsens?

I Horsens har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Horsens? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Horsens, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Horsens ligger i Østjylland, og er med sine små 60.000 indbyggere blandt landets største byer. Horsens ligger på Østkysten ud til havet for enden af Horsens Fjord.

Horsens er omgivet af flot natur i det bakkede landskab omkring Gudenåen. Horsens placering tæt på E45 før det også nemt at komme til og fra byen eller pendle på arbejde til andre omkringliggende byer.

Horsens er i dag et transportcentrum for industrien, og huser bl.a. landets eneste industrimuseum. Der er ligeledes gode uddannelsesmuligheder i byen, og det er relativt nemt at finde en studiebolig i Horsens.

De fleste lejeboliger ligger i Horsens bymidte og udbydes af både private og boligforeninger. Der er et godt udbud af lejelejligheder og huslejen ligger f.eks. i omegnen af 4.000 kr. for en 2 værelses lejlighed i Horsens centrum.

Du kan også jævnligt finde attraktive huse og rækkehuse til leje i Horsens, så en familie kan finde en passende lejebolig i Horsens. Når denne type af lejemål bliver slået op, så er det vigtigt at være hurtig, da de hurtigt bliver udlejet.

Byens sportslige stolthed er AC Horsens, som spiller fodbold i Superligaen. Herudover er Horsens bl.a. kendt for den årligt tilbagevendende begivenhed Europæisk Middelalderfestival og Horsens Kunstmuseum.

Her på Boligninja.dk har du gode muligheder for at finde ledige lejeboliger i Horsens, huse til leje eller et hyggeligt rækkehus. Der kommer hele tiden nye ledige lejemål til i Horsens centrum fra forskellige udlejere.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin